Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در ارومیه گفت: بحث واکسن کرونای جامعه مهندسی و اعضای نظام مهندسی ساختمان طی هفته آتی قطعی می‌شود.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، احمد خرّم رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان در پایان سفر استانی به آذربایجان غربی در گفت‌وگویی گفت: از ابتدای حضورم سفرهایی را به استان‌های مختلف کشور به صورت هفته‌ای دو سفر برنامه‌ریزی کردیم که در طول دوران سازمان بی‌سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، شیوع بیماری کرونا تاثیر منفی در این مهم داشت و تعداد سفرها به شدت کاهش یافت.

وی افزود: هدف ما از سفرها، دریافت پیشنهاد و خواسته‌های استان‌ها و همچنین بازدید از اقدامات، مصوبات و دستورالعمل‌های انجام شده، بوده است. مهندس خرم اضافه کرد: این سفرها بعد از یک سال تاخیر، از ابتدای سال جاری دوباره آغاز و تاکنون به هشت استان کشور سفر استانی انجام شده است.

رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان خاطر نشان کرد: ۲۰۰ دستور جلسه تدوین شده و ابلاغی به شورا، ده ها سال زمان برای اجرا نیازمند است. با این حال، به نتیجه رسیدن بیمه ۷ درصدی مهندسین صنعت ساختمان که جزو آرزوهای دیرینه مهندسان به شمار می رفت،  یکی از اقدامات مهم ما بوده که به سرانجام رسیده است.  موضوع مهم دیگر، بحث تعارض منافع که نگرانی زیادی برای مهندسین داشته است، طی جلساتی با وزیر راه و شهرسازی در هفته‌های آتی به نتیجه خواهدرسید.

خرّم گفت: از دیگر اقدامات صورت گرفته در شورای مرکزی، نظارت بر امور و عملکرد استان ها که در گذشته اقدامی از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور نشده بود، راه‌اندازی دفتر نظارت و بازرسی و ارزیابی عملکرد استان‌ها، دفتر آموزش در سازمان و همچنین انتخاب یک مدیر تمام وقتی برای روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بوده است.

خرّم به دریافت مجوز پایگاه خبری جامع نظام مهندسی ساختمان کشور اشاره و اعلام کرد: این پایگاه به زودی راه‌اندازی و تا پایان سال، به خبرگزاری مهندسی تبدیل خواهد شد که می‌تواند کمک زیادی به سازمان و جامعه مهندسی کشور داشته باشد.

رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در خصوص بحث تعارض منافع گفت: اعتقاد دارم اگر قرار باشد اعضای هیات مدیره‌ها را از استفاده از پروانه اشتغالشان منع کنیم، باید حق محرومیت را پرداخت کنیم. البته در این خصوص جلسات مختلفی برگزار شده است و به دنبال حل این موضوع با گفت و گو و رایزنی هستیم؛ هرچند خودمان را نیز به دلیل کوتاهی در اطلاع‌رسانی به وزارتخانه مقصر می‌دانیم.

رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ادامه داد: قوانین مربوط به سازمان نظام مهندسی ساختمان نیاز به اصلاح دارد که این موضوع در دستور کار مجلس قرار گرفته و قرار است هفته آینده کمیسیون عمران مجلس به این موضوع رسیدگی و ما نیز نظرات خودمان را اعلام خواهیم کرد.

خرّم خاطرنشان کرد: برای بهبود وضعیت و اعمال تغییرات، اصلاحات اساسی برای قانون نظام مهندسی ساختمان از جمله مواد یک درخصوص نحوه تشکیلات مناسب همکاری تشکل‌های صنفی حرفه‌ای در اجرای قانون نظام مهندسی، بند ۱۰ ماده ۲ درخصوص جلب مشارکت تشکل‌های صنفی حرفه‌ای در تهیه و اجرای طرح های توسعه کشور و دیگر مواد نیاز است، ضمن اینکه باید سلسله مراتب ارکان نظام و همچنین نحوه تامین منابع سازمان و ارکان نظام تعریف دقیقی صورت گیرد. همچنین رفع ابهامات انتخابات سازمان و مشخص شدن اختیارات قانونی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان در استان‌ها تدوین شود.

وی درخصوص ارتقای جایگاه مهندسی نیز گفت: ارتقای جایگاه و شان مهندسی وابسته به مواردی است که در این خصوص شفاف‌سازی همه اطلاعات ضروری می باشد.

وی اضافه کرد:  تعریف جایگاه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان‌ها و کشور در شوراهای عالی و شوراهای تصمیم گیری همچون شورای مدیریت بحران، شورای عالی معماری شهرسازی و شورای برنامه ریزی توسعه نیز ضروری است.

خرم افزود: حرکت سالم سازمان در ارائه خدمات مهندسی و کاهش بروکراسی و تلاش برای ارائه خدمات مناسب به مردم جزو اولویت‌هایی است که می‌تواند شان و جایگاه مهندسی را ارتقا دهد.

رئیس شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور گفت: از هیات مدیره‌ها نیز انتظار داریم، وظیفه و ماموریت خود را به نحو احسن انجام دهند و رسیدگی به پرسنل و اعضا و معیشت آنان، پیگیری امور رفاهی اعضا و حل مشکلات اساسی مهندسین را در اولویت قرار دهند.

خرم گفت: یکی دیگر از اهداف ما از سفرهای مختلف به استان‌ها، دیدار با استانداران، معاونین عمرانی استانداری، مدیران کل راه و شهرسازی و همچنین شهرداران مراکز استان‌ها برای دریافت زمین و تسهیلات برای تامین مسکن مهندسین به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایمان مدنظر داریم.

خرم درخصوص بحث تامین واکسن جامعه مهندسین نیز گفت: تامین واکسن برای اعضای سازمان یکی از اقدامات جدی ماست که البته این موضوع هفته آینده قطعی خواهد شد. به عبارت دیگر، در صورت امکان به عنوان اولین بخش خصوصی، واکسن اعضا را وارد خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: احمد خرم نظام مهندسی ساختمان مهندسان صنعت ساختمان آذربایجان غربی واکسن کرونا نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی سازمان نظام مهندسی ساختمان شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان اعضای نظام مهندسی ساختمان جامعه مهندسی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش

معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نخستین معلم بشریت خداوندی است که علم اسماء الهی را به آدم ابوالبشر آموخت و مقام توحید را با مقام معلمی پیوند داد. سپس به‌واسطه قلم، انسان‌ها را با دانش‌های مختلف آشنا ساخت و انبیاء عظام را به مقام معلمی برگزید.

پس معلمی شأنی سترگ و شغلی الهی است که پیامبران الهی عهده‌دار آن بوده‌اند. معلم مربی جامعه و معمار آینده کشور است. از این رو احترام به معلم، احترام به همه کمالات است.

جایگاه معلمِ نمونه؛ جایگاه انسانی متعالی است که دارای شاخصه‌هایی چون: علم و بصیرت، تعهّد و احساس مسئولیت، عشق و محبت، دقّت در صورت و محتوای پیام، پیگیری در آموزش و تربیت، نظم و انضباط، خلاقیت و تفکّر، اعتقاد و ایمان به معارف الهی، عزم و اراده تعالی،‌ عامل بودن به احکام الهی، پایبندی به اخلاق اسلامی، پایبندی به تعهّدات ملّی و کارامدی و أثرگذاری است.

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

نظام متعالی آموزش و پرورش که معلم در آن به ایفای نقش می‌پردازد، اهداف عظیمی را پی می‌گیرد که برخی از آن عبارتند از: آموزش علوم نافع، تدوین منابع لازم درسی، انسان‌سازی، تربیت کادر انسانی یا نیروی مغزافزار و بازوان کارافزار برای جامعه، بصیرت‌آفرینی، ایجاد احساس التزام به هویت ملی و دینی، و نهایتاً نقش‌آفرینی مثبت در پیشرفت همه‌جانبه کشور.

این نظام متعالی با وجود امکاناتی چون ثروت عظیم هوش جوان ایرانی، مکتب انسان‌ساز اسلام و وجود مراکز تربیتی همچون مساجد و هیئات مذهبی، الزاماتی راهبردی جهت دستیابی به اهداف مورد نظر دارد که برخی از آن: تأمین نیازهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری کشور، برنامه‌ریزی درست و هدفمند در جهت رفع نیازهای جامعه، توزیع متعادل و متناسب نیروی انسانی مورد نیاز جامعه، محور قرار دادن سند تحول برای اصلاح ساختارها و روندها، تهیه نقشه راه برای اجرایی کردن سند تحول، جذب معلمان مجرب و توانمند، تهیه و تدوین کتاب‌های درسی و کمک درسی آموزشی و پرورشی متناسب با سطح فکر، روحیات، جنسیت و سیر رشد دانش آموزان و متناسب با نیاز جامعه، بازشناسایی مفاخر و شخصیت‌های مؤثر جامعه، رصد دائم کیفیت آموزشی معلمین و تلاش برای ارتقاء کیفی تدریس، تلاش برای ارتقاء نظام آموزش به جایگاه نخست جهان اسلام در عرصه تولیدات آموزشی و پرورشی، ترجمه آثار فاخر آموزشی تربیتی به زبان‌های زنده دنیا، و افزایش ظرفیت مدارس دولتی و ممانعت جدی از برون‌سپاری تعلیم و تربیت به نهادهای غیر رسمی (جز در موارد نادر) است.

پر واضح است که نظام متعالی آموزش در برابر معلمین، وظایفی برعهده دارد که از جمله آنها: بهبود وضع معیشت معلمان، جدیت در آموزش‌های بدو خدمت و ضمن خدمت آنان، زمینه سازی برای انتقال تجربیات آموزشی و مهارت‌های تدریس به نسل جدید از معلمان، تلاش برای ثبات مدیریت نهاد آموزش و پرورش، تلاش برای منطبق سازی نظام آموزشی تربیتی با نیازهای ملی، منطقه ای و جهانی کشور، به‌روزرسانی مستمر سند تحول آموزش و پرورش، تدوین نقشه راه اجرایی شدن سند آموزش و پرورش با ارائه شاخص‌های معین، افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان برای تربیت معلمینی عالم، کارامد و متعهد، تأمین مربیان پرورشی مدارس جهت هدایت دانش‌آموزان به رعایت سبک زندگی اسلامی و نظارت مفید، مؤثر و مستمر بر مؤسسات آموزشی غیر رسمی است.

با نظر به جایگاه عظیم معلم در اسلام می‌توان به ضرورت تعالی مستمر نهاد آموزش و پرورش و به‌روزرسانی منابع آموزشی و هدفمند بودن برنامه‌ها در راستای ارائه الگویی از نظام متعالی آموزش در جهان اسلام پی برد. 

حجت‌الاسلام دکتر مهدی امیدی نقلبری؛ دانشیار و عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد