Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا حبیبی» روز چهارشنبه در نشست با رئیس سازمان نظام مهندسی کشور افزود: بخشنامه تعارض منافع  سازمان نظام مهندسی ساختمان به‌صورت ویژه مد نظر باید قرار گیرد، چرا که سازمان‌های نظام مهندسی را با چالش های جدی مواجه کرده است.
 وی تاکید کرد: در حال حاضر تعداد ۱۱۶ دفتر طراحی مهندسی حقیقی و ۵ دفتر طراحی و نظارت حقوقی در سطح استان مرکزی فعال است و می‌توان گفت استان مرکزی در زمینه به‌کار گیری مجریان ذی صلاح ساختمان و صدور شناسنامه فنی و ملکی و همچنین در حوزه بازرسی گاز از استان‌های پیشقدم در سطح کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی اظهار داشت: این استان به ویژه شهر اراک به لحاظ کیفیت صنعت ساخت و ساز و بهره‌گیری از فناوری های نوین در این حوزه رتبه قابل توجهی دارد و افزایش کیفیت ساخت و ساز در گذشت زمان و به ویژه در سال‌های اخیر به خوبی مشهود و ملموس است.
حبیبی،  پیش نویس جدید قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان را یکی از مهم ترین موضوعات جامعه مهندسین عنوان کرد و گفت: پیش نویس قانون جدید نظام نیز بدون لحاظ کردن نظرات تخصصی و تجربیات سازمان‌های نظام مهندسی تدوین شده که در صورت تصویب و ابلاغ، لطمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان در عمر ۳۰ ساله خود پیشرفت‌هایی را به‌دست آورده، اما اکنون با وضع این قانون دچار دگرگونی می‌شود.
حبیبی تصریح کرد: استان مرکزی دارای یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است که از این تعداد ۶۰۰ هزار نفر در شهر اراک ساکن هستند و نقش سازمان نظام مهندسی در کیفیت ساخت و ساز ها در استان قابل توجه و چشمگیر است.
وی بیان کرد: اصلاح قانون باید با لحاظ کردن نظرات تخصصی صاحب نظران این حوزه از مجاری حقوقی عبور کند و در تلاش هستیم که با نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و با همکاری اعضای محترم شورای مرکزی گام‌های موثری در راستای رفع مشکلات این حوزه برداریم.  

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی یادآور شد: اکثریت مدیران استان از اعضای نظام مهندسی استان هستند و تعامل و همکاری مناسبی بین سازمان و ارگان های ذیربط وجود دارد.
در ادامه مهندس مصطفوی، عضو هیئت مدیره و رئیس اسبق نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سازمان در حال حاضر حدود ۶ هزار نفر عضو دارد که ۴ هزار نفر دارای پروانه اشتغال و مابقی اعضای بدون پروانه  هستند که اعضای پروانه دار رشته‌های هفت‌گانه شامل عمران، معماری، نقشه برداری، تاسیسات برقی و مکانیک، شهرسازی وترافیک هستند.
" محمد مصطفوی: افزود: اکنون ۶۴ نفر نیروی اداری در ۱۹ دفاتر نمایندگی در سطح استان مرکزی فعالیت دارند که از این تعداد ۶۰ نفر دارای بیمه و چهار نفر نیز به صورت کارمزدی هستند و به میزان ساعات کاری خود بیمه دریافت می‌کنند.

وی تاکید کرد: خدمات سازمان  نظام مهندسی ساختمان توسط اعضایش در رشته‌های مذکور سالانه به طور متوسط، در حدود یک میلیون مترمربع پروانه صادره جهت ساخت و ساز است. 
عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی ادامه داد: شهرستان‌های استان مرکزی به نوعی با صنعت ارتباط تنگاتنگ دارند و بیشترین واحدهای تولیدی مهمی در استان نیز فعالیت دارند و در مجموع می‌توان گفت استان مرکزی در حوزه صنعتی و عمرانی ظرفیت بسیار بالایی دارد.

مصطفوی عنوان کرد: در حال حاضر تنها مشکل موجود در سازمان مربوط به تعارض منافع است که این امر می‌تواند آسیب جدی به سازمان وارد کند که نیاز است تدابیر ویژه ای در این راستا اندیشیده شود.
وی افزود: کنترل و پیشگیری از مرگ‌های خاموش یکی از خدمات بزرگ نظام مهندسی  است که در این راستا ۳۰۰ نفر از اعضای سازمان، بازرسی گاز در سطح استان را تقبل کرده اند تا مانع بروز چنین حوادثی شوند.
رییس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی نیز در ادامه این نشست پیش نویس جدید قانون نظام مهندسی و تعارض منافع را از مهم ترین مشکلات این حوزه عنوان کرد و گفت: قانون جدید نظام مهندسی بدون لحاظ کردن نظرات و اقدامات کارشناسی صاحب نظران این حوزه در کمیسیون‌های مجلس در حال بررسی است که امید است این مهم نیز پیگیری و راهکارهای ویژه‌ای برای رفع این مشکل ارائه شود.

" مجید ثاقبی" خطاب به رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور  بیان داشت: شما نماینده ۶۰۰ هزار مهندس در سطح کشور هستید که انتظار می‌رود نخست بحث تعارض منافع و سپس اصلاح پیش نویس قانون جدید نظام مهندسی را با همکاری و هم یاری استان‌ها از مراجع ذی صلاح، مورد پیگیری قرار دهید.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی وزارت راه و شهرسازی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی وزارت راه و شهرسازی اراک استان مرکزی وزارت راه و شهرسازی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی رئیس سازمان نظام مهندسی تعارض منافع ساخت و ساز پیش نویس هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...

به گزارش همشهری آنلاین، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

کد خبر 850262 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • روزنامه اطلاعات: ملت در چه فکریه؟ دولت در چه کاریه؟