Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@04:46:10 GMT

درخواست اعضای نظام مهندسی ساختمان از نمایندگان مجلس

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۳۴۲۶

درخواست اعضای نظام مهندسی ساختمان از نمایندگان مجلس

درحالی به‌زودی ۳۲ عضو اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی نظام مهندسی توسط وزیر راه انتخاب می‌شوند که اعضای نظام مهندسی ساختمان تهران خواستار راهکاری قانونی در اصلاح قانون نظام مهندسی برای افزایش سهم در شورای مذکور شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزار خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، 22 اردیبهشت ماه امسال پس از حاشیه‌های متعدد درباره نحوه برگزاری انتخابات شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان،‌سرانجام این انتخابات به‌صورت آنلاین و با حضور نماینده رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در ساختمان شورای مرکزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی اژدری مقدم رئیس هیئت اجرایی نهمین دوره انتخابات شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی پس از برگزاری انتخابات گفته بود: در نتیجه رای‌گیری و با رعایت همه موارد قانونی از 95 داوطلب حاضر در این انتخابات 64 نفر انتخاب شدند. 

وی افزود: برمبنای قانون، این 64 نفر به وزیر راه و شهرسازی معرفی شده تا از بین آنها 25 عضو اصلی و 7 عضو علی البدل را به‌عنوان اعضای نهمین شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی کشور برای مدت 3 سال انتخاب شوند.

هزینه 6.7 میلیون تومانی برای حضور هر عضو در انتخابات شورای مرکزی نظام مهندسی در کیششکیب: انتخاب کیش برای جلسه فوق‌العاده شورای مرکزی نظام مهندسی تصمیم جمعی بود/ هزینه 6.7 میلیونی حضور هر نفر علی‌الحساب استوزارت راه: انتخابات شورای مرکزی نظام مهندسی مجازی برگزار می‌شودشکیب: انتخابات حضوری نظام مهندسی مصوبه هیئت عمومی است، قابل تغییر نیست

یکی از دغدغه‌های مهندسان عضو سازمان‌ نظام مهندسی ترکیب شورای مرکزی است که به اعتقاد کارشناسان و برخی اعضای قبلی این شورا، شکل‌گیری ترکیب 32 نفره شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان باید به نحوی باشد که تجلی پارلمان مهندسان ساختمان کشور باشد.

در همین رابطه سعیدرضا سعیدی عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب اعضاء شورای مرکزی تعداد اعضای سازمان هر استان است، می‌گوید: همان‌طور که قانون‌گذار در ماده 12 نص صریح قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب مجلس شورای اسلامی تاکید کرده، تعداد اعضای اصلی هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی استان‌ها بین 5 تا 25 نفر متناسب با تعداد اعضا به تفکیک هر استان خواهد بود. البته استان تهران به علت برخورداری از یک‌چهارم اعضای مهندسان ساختمان کشور یعنی 130 هزار عضو، از ترکیب 25 عضو هیئت‌مدیره برخوردار است

وی با یادآوری این‌که در 8 دوره اخیر شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان همواره 3 تا 4 عضو شورای مرکزی از استان تهران بوده‌اند، افزود: متناظر با این تعداد مهندس عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، نزدیک به یک‌چهارم حجم ساخت‌وساز کشور نیز در استان تهران انجام می‌پذیرد.

وی بیان کرد: شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان، به‌عنوان پارلمان مهندسان ساختمان کشور، تریبون رسمی اعتلای مرجعیت تخصصی و خواسته‌های برحق بیش از 500 هزار عضو سازمان محسوب می‌شود و باید به خانه امن و مطمئن و امیدبخش برای جامعه بزرگ مهندسی ساختمان و معتبرترین و تاثیرگذارترین نقش‌آفرین در صنعت ساختمان کشور تبدیل شود.

وی با بیان "نظر به اینکه تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر مبنای اصل 64 قانون اساسی انتخاب می‌شوند" گفت: استان تهران با بهره‌مندی از بیشترین جمعیت، 35 کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد. در حالی که 4 استان کشور هر یک 3 نماینده (جمعاً 12 نماینده) و 7 استان دیگر کشور هر یک 4 نماینده (جمعاً 28 نماینده) بنا به میزان جمعیت هر حوزه انتخابیه در مجلس دارند؛ یعنی تعداد نمایندگان استان تهران بر مبنای ملاک جمعیت، معادل تعداد نمایندگان 12 استان کشور است.

عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان یادآور شد: با در نظر گرفتن تعداد اعضای جامعه مهندسی، حجم پروژه‌های عمرانی استانی، تعداد پروانه‌های اشتغال به کار مهندسی، حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی ساختمان و ... لازم است تمهیداتی برای حضور تعدادی از اعضای هیئت‌مدیره نظام مهندسی استان تهران متناسب با این شرایط در ترکیب 32 نفره اصلی شورای مرکزی در راستای نهادینه‌سازی دموکراسی مبتنی بر قانون در پارلمان مهندسی کشور، توسط وزارت راه و شهرسازی انجام پذیرد.

سعیدی گفت: از نمایندگان مجلس می خواهیم در راستای دفاع از حقوق حقه و صیانت از جمعیت 130 هزار عضو مهندس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران که یک‌چهارم جمعیت جامعه مهندسی کشور را تشکیل می‌دهند، راهکاری قانونی در اصلاحیه قانون نظام مهندسی تدوین کنند.

وی با تاکید بر تعاملات مستمر و مشارکت فراگیر همه سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان استان‌های سراسر کشور در فرآیند تصمیم‌سازی در شورای مرکزی به‌عنوان پارلمان مهندسی ساختمان، خواستار تعامل و مشارکت مجلس، وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور، استانداری‌ها و شهرداری‌ها در اعتلای مهندس ساختمان کشور و در نتیجه ارتقای تولید دانش‌بنیان و کارآفرین در صنعت ساختمان و شکوفایی و رونق اقتصاد ملی شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای مرکزی نظام مهندسی شورای مرکزی نظام مهندسی شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی سازمان نظام مهندسی ساختمان شورای مرکزی نظام مهندسی انتخابات شورای مرکزی راه و شهرسازی ساختمان کشور استان تهران عضو سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش‌رو باید گامی در راستای اصلاح آیین‌نامه داخلی بردارد.

علی جعفری آذر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌شرقی با اشاره به ضعف آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس، گامی مهم در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش رو باید گامی در راستای اصلاح آئین‌نامه داخلی بردارد.

وی افزود: آرای ممتنع یکی از مهم‌ترین اشکالات آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و بیانگر ضعف نماینده و مجلس است، چراکه به نمایندگان مجوز رأی ممتنع می‌دهد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت کشور و اصلاح امور اجرایی امری ضروری در حکمرانی است که با استفاده اصولی از عنصر قانونی استیضاح توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌توان به آن جامه عمل پوشاند.

جعفری‌آذر با انتقاد از دخالت نمایندگان در بعضی امور ادامه داد: عزل و نصب مدیران با دخالت نمایندگان مجلس شورای اسلامی مسئله‌ای است که موجب تأثیرگذاری منفی در اعتماد مردم نسبت‌به قوه مقننه می‌شود.

وی با اشاره به شایسته‌سالاری در استخدام‌های دولتی گفت: با توجه به شرایط کنونی حاکم بر ادارات و انواع مختلف استخدام‌ها، انگیزه‌های کاری از بین رفته است و مردم از عملکرد ادارات و سازمان‌های دولتی رضایت ندارند.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در خصوص توجه به مسئله آموزش و پرورش افزود: نبود نظارت بر طیف‌های گسترده مدارس و توزیع نشدن عادلانه مدارس دولتی ناشی از بی‌برنامگی وزارت آموزش و پرورش است که موجب مشکلات اجتماعی، اقتصادی و ترافیکی برای شهروندان شده است.

کد خبر 751618

دیگر خبرها

  • نمایندگان پیروز انتخابات بهبود معیشت مردم را در اولویت قرار بدهند
  • افشاگری درباره غیبت‌های مشکوک برخی نمایندگان مجلس
  • برگزاری سومین نشست کمیسیون تخصصی شورای عالی انرژی در سال ۱۴۰۳
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه «داوطلب»/ این مهلت تمدید نخواهد شد
  • فردا؛ آخرین زمان ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه داوطلب
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد