Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان" تدبیر وزیر راه این است که هر استان نماینده‌ای در شورای مرکزی نظام مهندسی داشته باشد" گفت: فهرست نهایی اعضای این شورا به‌زودی اعلام می‌شود.

به گزارش بازارنیوز؛ علیمحمد عبدی قهرودی اظهار کرد: در سنوات مربوط به تدوین و تصویب قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان در کشور ۲۵ استان وجود داشت و به نظر می‌رسد ترکیب اعضای اصلی شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان نیز در همان زمان که قانونگذار پیش‌بینی کرده بود با همین نگاه بوده که هر استان یک نماینده در این شورا داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی افزود: با این‌که طی ۲۶ سال اخیر تعداد استان‌های کشور افزایش یافته و به ۳۱ استان رسیده، اما تعداد اعضای اصلی شورای مرکزی نظام مهندسی همچنان روی همان عدد ۲۵ باقیمانده است.


وی تصریح کرد: البته این یک تفسیر از چرایی تعداد ۲۵ عضو اصلی شورای مرکزی است و معتقدم منطقی و بلکه منصفانه است که هر استانی نماینده‌ای در شورای مرکزی داشته باشد مگر این‌که استانی به هر دلیل فاقد نامزد عضویت در شورای مرکزی باشد یا نتوانسته باشد نماینده‌ای در جمع ۶۴ فر منتخب هیات عمومی داشته باشد و بدیهی است در این‌صورت استان‌های دیگر، کرسی استان غایب را در شورای مرکزی در اختیار می‌گیرند.



وی با بیان اینکه این استدلال یک تحلیلی است که قابلیت دفاع هم دارد، گفت:‌در هر حال انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل شورای مرکزی جزو اختیارات وزیر راه و شهرسازی است و وی شخصا در این خصوص و با لحاظ مصالح کلان و شرایط شورای مرکزی تصمیم‌گیری خواهد کرد.



*در شورای مرکزی برای استان‌های خاص تصمیم‌گیری نمی‌شود

مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: بر این اساس معتقدم این‌که برخی استان‌ها فاقد نماینده در شورای مرکزی باشند و برخی استان‌ها، چند نماینده در شورا داشته باشند با ماهیت و وظایف شورای مرکزی همخوانی ندارد.



عبدی اضافه کرد: شورای مرکزی، سازمان نظام مهندسی استان‌ها نیست و قرار هم نیست در شورای مرکزی برای استان‌های خاص تصمیم‌گیری شود، بلکه شورای مرکزی در حوزه و سطح کلانی قرار دارد که باید محل طرح نقطه نظرات نماینده همه هیئت مدیره‌های سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها و محلی برای تصمیم گیری در خصوص کل سازمان‌های استانی باشد. اتفاقا در صورتیکه استان‌هایی که طبیعتا استان‌های برخوردار و با ارتباط هستند، دنبال کسب کرسی‌های بیشتری باشند این خطر وجود دارد که حرف و نظرات استان‌های فاقد نماینده در شورا، مطرح و شنیده نشود.



وی بیان کرد: به نظر مصلحت آن است و به عدالت هم نزدیکتر است که هر استان نماینده‌ای در شورای مرکزی داشته باشد که این امر به‌نفع جامعه مهندسی استان‌ها خواهد بود.



*اصرار هیئت مدیره برخی استان‌ها برای افزایش سهم قابل دفاع نیست

وی با یادآوری این‌که در انتخابات دوره نهم شورای مرکزی که اخیرا برگزار شد هر ۳۱ استان نماینده‌ای در بین ۶۴ عضو انتخابی داشت، گفت: این‌که برخی اعضای هیئت مدیره‌های استان‌ها اصرار دارند تعداد نمایندگان یک یا چند استان را در شورای مرکزی افزایش دهند به دلایلی قابل دفاع نیست. شأن شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان به عنوان یک پارلمان از اعضای حرفه‌ای، بالاتر از سازمان‌های استانی است که یک استان تعداد بیشتری عضو در این شورا داشته باشد و استان دیگری، نماینده نداشته باشد.


*یک قیاس مع‌الفارق

مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی مقایسه شرایط و تعداد اعضای شورای مرکزی با نمایندگی مجلس شورای اسلامی را یک قیاس مع‌الفارق دانست و اظهار کرد: به‌نظر می‌رسد تدبیر آقای وزیر همین خواهد بود که هر استان، حداقل یک نماینده در شورای مرکزی نظام مهندسی داشته باشد هر چند تاکید می‌شود تصمیم‌گیری در این موضوع جزو اختیارات شخص وزیر بوده و وی با لحاظ همه جوانب به‌زودی در این رابطه تصمیم‌گیری خواهد کرد و متعاقبا فهرست نهایی اعضای شورای مرکزی دوره نهم رسما اعلام و شورای جدید با طی تشریفات قانونی آغاز به‌کار خواهد کرد.



*حضور روسای سازمان‌های نظام مهندسی در شورای مرکزی ممنوع است

وی تاکید کرد: یکی از مواردی که مدتهاست از سوی اعضای سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها مطرح شده و وزارت راه و شهرسازی به‌دنبال بررسی و ارزیابی آن در بحث اصلاح قانون نطام مهندسی و‌کنترل ساختمان است، ممنوعیت حضور روسای سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها در شورای مرکزی است.



وی ادامه داد: روسای سازمان‌ها به‌قدر کافی در جایگاه رئیس سازمان استان دغدغه و موضوع در سطح استان دارند که حضور ایشان در شورای مرکزی ضرورتی نخواهد داشت و می‌توانند مشکلات سازمان استان و پیشنهاد‌های اعضای هیات مدیره توسط عضو دیگر هیئت مدیره در شورای مرکزی طرح و پیگیری شود که البته این ممنوعیت مستلزم اصلاح قانون است. لیکن ممنوعیت فعلی روسای سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها جهت عضویت در هیئت رئیسه شورای مرکزی هم از این بابت است که قطعا و به‌طور جدی اجرا می‌شود.


/ تسنیم

برچسب ها: فهرست نهایی ، فهرست نهایی ، نظام مهندسی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RTE

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: فهرست نهایی فهرست نهایی نظام مهندسی سازمان های نظام مهندسی استان ها شورای مرکزی نظام مهندسی وزارت راه و شهرسازی روسای سازمان ها نماینده در شورا مهندسی ساختمان شورای مرکزی نماینده ای فهرست نهایی هیئت مدیره تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی با حضور معاون اول رئیس جمهور، معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور و رئیس کل بانک‌مرکزی برگزار شد؛ هدف از برگزاری این نشست بررسی وضعیت سیاست های ارزی دولت سیزدهم در مجموعه بخش های اقتصادی کشور بود.

آنگونه که ایسنا روایت کرده، در این نشست اعضای کمیسیون اقتصادی، بانک مرکزی، مخبر معاون اول رئیس جمهور و حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور داشتند و در مورد شرایط اقتصادی کشور و پیامدهای مرتبط با انتقال سیاست های ارزی در طول ۲ سال اخیر به بیان نکاتی پرداختند. همچنین ضمن‌ بررسی شاخص های مثبت همانند نرخ رشد و نرخ تورم و نقدینگی به اهم مشکلات مربوط به سیاست ها اشاره کردند.

در این نشست وضعیت تراز تجاری، افزایش نرخ تورم کالاهای اساسی و غیر اساسی، قاچاق، وضعیت تولید کالاهای اساسی در داخل کشور و شاخص سرانه مصرف واردات کالاهای اساسی مطرح شد.

همچنین در این جلسه، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجموعه بسته پیشنهادی کمیسیون را به معاون اول رئیس جمهور تقدیم و بیان کرد که ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز در این جلسه توضیحات مربوط با شاخص های کلان اقتصادی و اثرات مثبت آن در اقتصاد کشور را توضیح داد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از توافقات خوب این کمیسیون با معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح سیاست‌های ارزی جهت ارتقای توانمندی اقتصادی کشور خبر داد و گفت: ما آماده همکاری در جهت بهبود شرایط اقتصادی در کشور هستیم.

پیش از این، پورابراهیمی در نامه ای به رئیس جمهور ضمن تببین مشکلات در رابطه با پیامدهای ارزی دولت در سیاست های ارزی بانک مرکزی، پیشنهاداتی را مطرح کرده بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904206

دیگر خبرها

  • انتخابات مجلس دوازدهم و مروری بر «۹ ماه انتخاباتی» در ایران
  • آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری
  • ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری آزمون نهایی دانش آموزان
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • تیراندازان ایران از صعود به مرحله نهایی باز ماندند
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • تمامی دستگاه ها، پای کار امر به معروف و نهی از منکر بیایند
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد