Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه تمام پروژه‌های مشارکتی شهرداری اراک فاقد نقشه نظام مهندسی است گفت: عوارض آلایندگی به جای حقوق شود بلکه باید برای رفع آلودگی و سلامت مردم هزینه شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، محسن خیرمند ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به میزان تصادفات اظهار داشت: تصادفات رانندگی در سال گذشته نسبت به سال 99 افزایش داشته و سرعت متوسط رانندگی شهری در اراک و ساوه از متوسط کشوری بالاتر است، تعداد کشته‌ها در تصادفات شهری به ویژه اراک افزایشی می‌شود و در حوزه تصادفات بین شهری متاسفانه سرعت استان مرکزی به نسبت سرعت کشور بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود اینکه استان مرکزی به لحاظ تردد سومین استان کشور محسوب می‌شود اما سرعت از متوسط کشور بالاتر است که در میزان صدمات و کشته‌ها تاثیرگذار است، در تصادفات شهری شهردار وقت اراک کار جمع‌آوری سرعتگاه‌های غیرایمن را آغاز کرد که این کار انجام شد اما هیچ زمان سرعتگاه ایمن نصب نشد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: همان نقاطی که سرعتگاه‌ها حذف شد شاهد وقوع تصادفات هستیم که یکی از این نقاط خیابان خرم، جهان‌پناه و غیره است در حالیکه محورها و توسعه شریانی‌ها بیشتر شده است.

خیرمند تصریح کرد: دوربین‌های شهری در سطح قابل قبول نیست و در زمینه مانیتورینگ، ثبت تخلفات و محل دوربین‌ها مواردی مطرح است که متاسفانه با گذشت یک سال از فعالیت شورای جدید هنوز اتفاقی در حوزه دوربین‌ها نیفتاده در حالی که در حوزه سرعت اثرگذار است.

وی ادامه داد: شهرداری و پلیس راهنمایی و رانندگی باید نظارت داشته باشند که در سال گذشته 2 دستگاه خودرو برای ثبت تخلفات تجهیز و در اختیار پلیس قرار گرفت که به نسبت میزان گستره حوزه شهری به شدت پایین است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: در راستای ترافیک شهری اقدام جدی و مناسبی توسط شهرداری انجام نشده و در بافت مرکز شهر ابزاری برای کنترل ترافیک میانه شهر وجود نداشت در حالی که یکی از موارد کنترل جابجایی، ایجاد یا گسترش ناوگان حمل و نقل عمومی است و با پیگیری‌های حوزه معاونت اجتماعی فراکارت‌ها راه‌اندازی شد.

خیرمند با اشاره به اینکه اگر سرعت از حد متعارف بالا برود باید نقاط امنی برای تردد عابر پیاده ایجاد شود که در تصادفات شهری کشته شدن قابل پذیرش نیست، گفت: ایستگاه‌های اتوبوس در خیابان‌های شلوغ و پرتردد از جمله ملک، قائم مقام، خیابان امام(ره) و غیره هستند در حالی که ایستگاه اتوبوس نباید در کانون ترافیک باشد بنابراین شهرداری در زمینه کانون شهر هیچ برنامه‌ای نداشته است.

وی افزود: در حدود دو سال گذشته درباره جابجایی میوه فروشان بازار موضوعاتی مطرح شد که جابجایی و ایجاد کانون‌های میوه فروشی و بازارچه‌های مختلف باید مورد توجه قرار گیرد در حالیکه شهرداری اعلام می‌کند در حال ساختن هستیم اما اقدام موثری انجام نشده و از طرفی با شلوغی مرکز شهر 5 عنوان از 10 عنوان اصلی اتهامی خشونت را دربر می‌گیرد و بیشترین خشونت‌های خیابانی در کانون‌های پرازدحام و ترافیک انجام می‌شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی افزود: سرقت‌های خرد در مناطق حاشیه‌ای و مناطق مسکونی یکی دیگر از جرم‌های موجود در استان است که یکی از دلایل مهم در سرقت خودرو و محتویات آن عدم وجود پارکینگ برای خودروها توسط شهرداری است به طوری که شهرداری بیش از 8 سال اقدام جدی برای تملک و احداث پارکینگ طبقاتی در مناطق مسکونی شهر نکرده و درباره همه پروژه‌هایی که اجرا می‌کند پارکینگ درنظر نگرفته که می‌توان به مجتمع آفتاب اشاره کرد.

خیرمند تصریح کرد: مکانیزاسیون شهری در اراک اتفاق نیفتاده که همین موضوع در افزایش سرقت‌های خرد تاثیرگذار است و در بازدید از پارک‌ها هیچ کدام مکانیزاسیون اتفاق نیفتاده که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: سرقت‌های خردی که اتفاق می‌افتد در ضایعاتی‌ها فروخته می‌شود بنابراین ضایعاتی‌ها به عنوان یکی از موارد صنوف مزاحم آلاینده محسوب می‌شوند که در سه منطقه حاشیه‌ اراک بالغ‌بر 80 ضایعاتی بدون مجوز فعالیت می‌کنند که تاکنون شهرداری برای ایجاد فضایی جهت خروج ضایعاتی‌ها از شهر اقدام نکرده همچنین درباره سایر صنوف مزاحم و آلاینده اقدامی انجام نداده است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: در حوزه کنترل آسیب‌های اجتماعی، سرمایه اجتماعی و نشاط اجتماعی تاثیرگذار است به طوری که متاسفانه مطالبه‌گری صحیح، قانونی و به حق ترویج پیدا نکرده که با تجمعات متفاوت است بلکه مطالبه قانونی مراجعه به مرجع مربوطه است و اکنون همه سمن‌های فعال می‌توانند در حوزه فعالیتی خود به دادگستری مراجعه کرده و شکایت داشته باشند.

خیرمند ادامه داد: از نوروز امسال از 32 پارک بزرگ شهر اراک بازدیدی انجام و در موارد مختلفی مورد ارزیابی قرار گرفتند که در نهایت 10 پارک فاقد سرویس بهداشتی بود و در زمینه امنیت فضای بازی حداقل 2 پارک کنار محل بازی کودکان چاهک داشت و ایمن بودن محل بازی کودکان به خیابان‌های اطراف مورد توجه قرار نگرفته بود.

وی بیان کرد: در 32 پارک ارزیابی شده ایمن‌سازی برای معلولان و جانبازان انجام نشده و تعدادی پارک محلی برای حضور معتادان شده همچنین موتور و خودرو در محل پیاده‌روی عابرپیاده تردد می‌کردند که این موارد در سامانه سجام گزارش شده بود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی افزود: در پارک بانوان چاله‌ای برای استخر حفر شده که ایمنی‌سازی نشده و باید مورد توجه قرار گیرد بنابراین در اردیبهشت ماه به شهرداری و شورای شهر فرصت یک ماهه در راستای رفع نواقص و مشکلات این 32 پارک داده شد که شهرداری باید تا 3 روز آینده خوداظهاری کند.

خیرمند با اشاره به اینکه مسئولان خادم مردم هستند و باید برای آنها کار کنند، گفت: در سال 1400 تعداد 368 گزارش ثبت شده که 60 گزارش به نتیجه مثبت منجر شد و بیشترین گزارش‌ها در حوزه منابع طبیعی، محیط زیست و آب سپس حوزه مفاسد اداری و مالی، کرونا و تخلفات اقتصادی از جمله گران‌فروشی، احتکار و غیره بود که 5 مورد از موارد احتکارات عمده استان در این زمینه کشف شد و 3 مورد تقلب بود که یک مورد درباره مخلوط کردن برنج پاکستانی و ایرانی بود که از زمان تخلیه بار توقیف شد.

وی ادامه داد: سامانه سجام به آدرس sajam.scp در راستای ارتباط مردم با معاونت اجتماعی دادگستری است که این سامانه در کشور قابل رصد است و باید توجه کرد که هویت افرادی که گزارش می‌دهند مشخص نیست.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی خاطرنشان کرد: مسئولیت‌پذیری اجتماعی دومین شاخصه مهم در حوزه سرمایه اجتماعی است که تنها نباید منوط به مسئولیت‌های سازمانی و دولتی باشد و مردم باید در این زمینه فعال‌تر شوند که این مسئولیت‌پذیری اجتماعی در سبدهای معیشتی دوران کرونا به خوبی دیده شد.

خیرمند عنوان کرد: کانون وکلا در زمینه مشاوره‌های رایگان در حوزه شهری اقدام نکرده و سازمان نظام روانشناسان و مددکاران هم اقدامی در این زمینه نداشتند بنابراین مسئولیت اجتماعی مربوط به قشرهای مختلف است که هر زمان تعلق شهری پایین باشد مردم در مورد میزان رسیدگی شهری بی‌تفاوت می‌شوند و حوزه نشاط اجتماعی استان درگیر مشکلاتی است که اگر پایین باشد خشونت در استان افزایش پیدا می‌کند بنابراین رتبه دوم استان توهین و رتبه سوم ضرب و جرح است.

وی با اشاره به وضعیت استفاده مردم از امکانات شهری گفت: یکی از راه‌های حوزه نشاط اجتماعی افزایش سرانه فضای سبز و استفاده مردم از امکانات شهری است در حالی که در اراک به این موضوع توجه نشده و برخی مناطق نسبت سرانه فضای سبز از میانگین بالاتر است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: در برخی مناطق شاهد فقر سرانه فضای سبز هستیم به طوری که از بازار تا میدان امام(ره) این موضوع مشهود است و این موضوع در میزان جرائم تاثیرگذار است بنابراین افزایش سرانه فضای سبز و استفاده مردم از امکانات شهری مورد توجه است، در حوزه نشاط تقریبا رتبه 24 کشور را داریم اما با توجه به موقعیت در زمینه آب‌وهوایی، شهرنشینی، نزدیکی به مرکز و غیره قابل پذیرش نیست.

خیرمند با اشاره به وضعیت آلودگی هوای اراک گفت: در زمینه قانون هوای پاک دستگاه متولی به عبارتی محیط زیست هنوز نمی‌داند که چند درصد دستگاه‌ها مصوبات این قانون را اجرا نکردند بنابراین زمانی که متولی این موضوع را نمی‌داند دستگاه قضا نمی‌تواند برای برخورد با مقصران اقدام کند.

وی افزود: شهرداری در این وضعیت آلودگی هوا اتوبوس‌های گازوئیلی خریداری می‌کند که مغایر با قانون هوای پاک است و در زمینه منشا آلودگی مواردی مطرح است و اکنون در زمینه خودروهای آلاینده و حذف کامیون‌ها از شهر نیز اقدام موثری در اراک انجام نشده بنابراین پیگیری‌هایی انجام شده تا کنارگذر اراک راه‌اندازی شود و کامیون‌ها خارج شوند که در این صورت تصادفات کاهش پیدا می‌کند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: برچسب هوای پاک و معاینه فنی باید بر خودروها نصب شود که شهرداری باید با نصب دوربین در معبر شهری این موضوع را انجام دهد، عوارض آلایندگی نباید خرج حقوق شود بلکه باید در حوزه رفع آلایندگی و سلامت مردم هزینه شود.

خیرمند خاطرنشان کرد: در حوزه آلودگی هوای شهری مهم‌ترین دستگاه شهرداری است و باید اتوبوس و ناوگان حمل و نقل عمومی با کیفیتی باشند که خودروهای شخصی و سوخت فسیلی حذف شود.

وی ادامه داد: همه پروژه‌های مشارکتی شهرداری اراک فاقد نقشه نظام مهندسی است که شهردار اراک مکلف است وضعیت نظام مهندسی همه ساختمان‌های مشارکتی را برطرف کند و دغدغه ما در زمینه بناهای تاریخی با قدمت بالا است و شهرداری، میراث فرهنگی و اقاف تکلیف دارند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: مشکلات فنی در برخی انبوه‌سازی‌های شهر اراک وجود دارد که اگر این روند ادامه داشته باشد مسئولان مربوطه باید پاسخگو باشند.

خیرمند تصریح کرد: بسیاری از مجتمع‌های مسکونی استان مشکل عمده به ویژه در زمینه آسانسور دارند که علاوه‌بر آسانسور مجتمع‌های مسکونی تعدادی مجتمع اداری هم استاندارد لازم ندارند همچنین موضوعی که شهرداری باید در حوزه حادثه به جد پیگیر آن باشد این است که باید در زمینه خرید یک دستگاه نرده‌بان آتش‌نشانی اقدام کند.

وی با اشاره به اینکه شهرداری قبل از اعطای مجوز برای ساختمان‌های بلندمرتبه باید در ابتدا نرده‌بان خریداری کند، گفت: قراردادهایی که در مشاور املاک اتفاق می‌افتاد نقص‌های حقوقی و خلاهای بسیاری داشت این موضوع تعیین تکلیف شد که امیدواریم در شورای برنامه‌ریزی استان نتیجه نهایی ابلاغ شود.

خیرمند ادامه داد: از سال 1400 هر گونه صدور پروانه مباشرتی در دفترهای مشاور املاک ممنوع شده و قرار بود جلسه‌ای برگزار شود تا در زمینه الزام حضور مشاور حقوقی تصمیم‌گیری شود و درباره رقم ماخوذه دفترها هم مواردی تصویب و درصدها تعدیل شد.

دادگستری استان مرکزی مسائل و مشکلات حوزه صنعت و تولید را تخصصی رسیدگی می‌کند مهمترین اولویت‌ها دادگستری استان مرکزی تکریم مراجعان به دستگاه قضا است

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی ادامه داد: دستگاه‌های فعال در حوزه آسیب‌های اجتماعی متعدد هستند و هماهنگی‌ها کمرنگ است، باید پیشگری ثالث مورد توجه قرار گیرد بنابراین عدم هماهنگی خیریه‌ها هم باید مورد توجه باشد.

وی با اشاره به موضوع ساماندهی میدان میوه و تره بار اراک گفت: میدان میوه و تره بار باید تعیین تکلیف شود و باید متولی این موضوع شهرداری باشد و هرچه زودتر در این زمینه اقدام کند، زمانی که میدان میوه و تره بار امکانات رفاهی ندارد هیچ کامیونی حاضر نیست از نقطه دوردست به این منطقه بیاد و هیچ نظارتی بر قیمت وجود ندارد در نهایت قیمت بالاتر به دست مردم می‌رسد.

خیرمند ادامه داد: در اراک در کنار مراکز رسمی توزیع و میوه فروشی، میوه‌فروش‌های سیار فعالیت می‌کنند که حدود 800 خرده فروش میوه در اراک به 400 خرده فروش کاهش پیدا کرده و فروش میوه در اطراف میدان‌های شهر با خودرو از نظر منظر شهری، بهداشتی، تصادفات و غیره مشکلاتی ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/713/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مورد توجه قرار گیرد سرانه فضای سبز باید مورد توجه نظام مهندسی انجام نشده میوه فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد

اجرای این پروژه از سال ۸۹ کلید خورد و با وجود اینکه قرار بود طی ۳۶ ماه تکمیل و به بهره ‌برداری برسد، اما بعد از یک سال نیمه کاره رها شد  و سال‌ها است که مردم چشم انتظار احداث این پروژه در مرکز استان هستند.

این طرح قرار بود در زمینی به مساحت حدود ۶۰۰۰ مترمربع واقع در میدان بسیج شهرکرد و در ۲۶ طبقه احداث شود که واحدهای تجاری، خدماتی، درمانی، اداری، رفاهی و تفریحی از بخش‌های پیش‌بینی شده در این پروژه بود.

بسیاری از کارشناسان در این رابطه مدعی بودند که احداث پروژه‌ برج‌های دوقلو با جانمایی نامناسب در شهر و صرف هزینه‌های گزاف  ثمره ای ندارد و  باعث بروز ترافیک‌های سنگین در این محل  می شود اما گوش شنوایی برای شنیدن این انتقادات وجود نداشت  که این موضوع انتقادات بسیاری را به دنبال داشت.

درنهایت طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده  این پروژه به دلیل عدم کار کارشناسی به بن‌بست رسید و شهرداری شهرکرد را با بدهی‌های بسیاری مواجهه کرد .

ورود استاندار به ماجرا

بلاتکلیفی برج دوقلوی کوه نور و دریای نور شهرکرد  انقدر برای شهروندان آزار دهنده می شود که این موضوع منجر به اعتراض استاندار چهارمحال و بختیاری شده است تا آن جا که وی در دیدار با مدیران شهری با تاکید بر اینکه باید با تلاش فراوان شهرکرد را به یک شهر آباد و توسعه‌یافته تبدیل کنیم تاکید کرده است: شهرکرد به‌ عنوان مرکز استان باید الگوی سایر شهرها در بحث مدیریت شهری باشد.

غلامعلی حیدری بیان می کند: باید شاهد تحول در حوزه مبلمان شهری، فضای سبز، نماد ورودی و خروجی شهر، اجرای پروژه‌های عمرانی و احداث بوستان باشیم.

 وی در این دیدار به مدیران شهری تاکید می کند که برج‌های دوقلوی شهرکرد هر چه سریعتر توسط مجموعه مدیریت شهری و شورای شهر تعیین تکلیف شود تا از حالت بلاتکلیفی فعلی خارج شود.

اشتباه غیر قابل تکرار

فرماندار شهرکرد نیز در جمع فعالان اقتصادی به ماجرای برج های دوقلو ورود کرده و می افزاید: در تصویب هر طرح نباید عجولانه رفتار کرد و بررسی‌های زیادی پیرامون جوانب آن  صورت پذیرد.

بهادر عبدالغنی تاکید می کند: در طرح های شهری باید به گونه ای عمل شود که  موارد مشابه برج‌های دوقلو را دیگر شاهد نباشیم که سرمایه زیادی را سال ها رسوب کند و برای زندگی مردم نیز تاثیری نداشته باشد.

فرماندار شهرکرد ادامه می دهد: متاسفانه سازه برج در قسمت ضلع جنوب شرق با دیوار حائل گره نخورده است و این مشکل باید قبل از هر اقدامی برطرف شود، همچنین آهن‌آلات بکار گرفته شده در سازه این برج در معرض زنگ‌زدگی و خوردگی است و باید هر چه سریعتر برای واگذاری این برج به سرمایه‌گذار اقدام لازم صورت بگیرد.

فرماندار شهرکرد ادامه می دهد: باید تلاش کنیم از نخبگان استان استفاده کنیم و اتاق فکر داشته باشیم تا مشکلات در زمینه اقتصادی مرتفع شود و عارضه‌یابی و پتانسیل‌یابی در شهرستان شهرکرد انجام شود.

انتقاد بهارستانی ها

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی نیز  در دیدار نوروزی با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکرد گریزی به ماجرای برج های دوقلو می زند و  تاکید می کند: تعیین تکلیف فناوران ۲ شهرکرد، کمربندی ۱۵ خرداد، میدان میوه و تره‌بار، پارک ملت شهرکرد و بویژه تسریع در پیگیری تعیین تکلیف برج‌های دوقلو شهرکرد و همچنین حرکت به سمت اصلاح مبلمان شهری و زیباسازی فضای شهری به‌طور خاص باید در دستور کار مدیریت شهری مرکز استان باشد.

احمد راستینه هفشجانی تمرکز بر کاهش مشکلات ترافیک شهری و تسریع در روند پیگیری اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح در شهرکرد را ضروری خوانده و می افزاید: با توجه به انجام مطالعات و امضای تفاهم‌نامه‌هایی با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، می‌توان نسبت به اجرای این طرح‌ها اقدام کرد.

وی تصریح می کند: مجموعه مدیریت شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری باید برای اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی با هدف تسریع در روند توسعه شهر و دستیابی به درآمدهای پایدار اقدام لازم را در دستور کار قرار دهند.

مزایده راه حل مسئله

بلاتکلیفی در اجرای این پروژه و انتقاد مسئولان استانی و شهری سبب می شود موضوع مزایده آن سال گذشته  مطرح گردد.

شهردار شهرکرد کافی نبودن فضا برای پارک خودروها، تحمیل بار ترافیکی در محل و نبود بودجه را مهمترین علت تکمیل نشدن این طرح عنوان کرده بود.

واحدیان  قیمت پایه این مزایده را  ۹۷۵ میلیارد تومان اعلام کرده بود تا سرمایه حاصل از آن صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهر و پروژه‌های شاخص شهری مانند آزادسازی کمربندی یا تقاطع غیر هم‌سطح شود.

وی خاطرنشان می کند: افراد زیادی از داخل و خارج استان آمادگی خود را اعلام و اطلاعات دقیق‌تری را دریافت کردند اما در مرحله اول فروش کسی به طور قطعی برای خرید آن اقدام نکرد؛ البته در مراحل آتی این موضوع به طور کامل مشخص شده و برج‌ها به فروش خواهند رسید.

از این رو  طبق شواهد و قرائن از قضا  در مدت زمان تعیین شده اتفاق خاصی رخ نداده و مجدداً تمدید مزایده صورت گرفته است، تمدیدی که باید دید آیا سودی برای برج‌ها داشته یا تنها وقت تلف کردن بوده است.

اما واحدیان در آخرین اظهار نظر درباره این پروژه می گوید: فرآیند یک ساله‌ای طی شد تا تصمیم قاطع برای برج‌های دو قلو گرفته شود، زیرا پروژه‌ای بود که باید تحلیلی روی آن انجام و از جوانب مختلف مباحث کاربری، اجتماعی، ترافیکی، اقتصادی بررسی می‌شد البته فروش برج با کاربری مسکونی پیشنهاد و بعد از طی کردن فرآیندی در کارگروه‌های مختلف مصوب شد.

وی ادامه می دهد: اواخر سال گذشته برج‌های دو قلوی شهرکرد به مزایده گذاشته شد، اطلاع رسانی عمومی صورت گرفت، در مرحله اول بسیاری از افراد مراجعه و اسناد را دریافت کردند اما در مزایده شرکت نکردند، به همین دلیل مجدداً تمدید مزایده انجام شد و اکنون در دوره تمدید مزایده قرار دارد.

واحدیان تصریح کرد: به احتمال زیاد طی چند روز آینده تمدید آن به اتمام می‌رسد، بسیاری از افراد حقیقی و حقوقی که تمکن مالی داشته اطلاعاتی از ما مبنی بر ورود بر امر سرمایه‌گذاری گرفته‌اند، اما تاکنون در مزایده شرکت نکرده‌اند.

به گفته شهردار شهرکرد البته در قانون ابتدا بحث مزایده مطرح است، یعنی اگر کسی در مزایده شرکت نکرد می‌توان شرایط جدید را مجدداً به شورا ارسال و اگر به تصویب رسید با شرایط جدید به مزایده گذاشته شود، در حقیقت اگر مزایده برنده‌ای نداشته باشد مجدداً دوره بعد باید با شرایط دیگر به مزایده گذاشته شود.

وی ابراز امیدواری کرد: امید است این پروژه هر چه سریع‌تر به سرانجام برسد، زیرا این کار موجب فتح بابی به منظور ورود سرمایه‌گذار برای پروژه‌های دیگر خواهد شد.

احتمال تغییر شرایط مزایده

رئیس شورای شهر شهرکرد نیز در باره آخرین وضعیت این برج ها تصریح می کند: فروش برج های  دوقلو با موافقت اعضای شورای اسلامی شهرکرد مصوب شده و  کارشناسان‌ ارزش این پروژه را نزدیک به یک هزار میلیارد تومان اعلام کرده‌اند.

مصطفی حیدری ادامه می دهد: برج دوقلوی کوه نور و دریای نور شامل عرصه، اعیان، هزینه‌های صدور پروانه، آماده‌سازی زمین و تغییر کاربری برخی طبقات به مزایده گذاشته و به فروش می‌رسد.
وی می افزاید: اکنون این برج‌ها به صورت نقدی به مزایده گذاشته شده اگر برنده نداشته باشد شرایط تغییر خواهد کرد، البته اگر این گونه باشد باید شرایطی گذاشته شود که استقبال بیشتر شود.

حیدری ادامه می دهد: مزایده‌ای که گذاشته شده نشان می‌دهد مشتری وجود دارد، حدودا ۱۲ نفر مراجعه کرده‌اند و خواهان دریافت اسناد و مدارک مزایده بودند که امید است مزایده برگزار و هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف برج‌های دو قلو پس از سال‌ها چشم انتظاری، محقق شود.

رضا طلبی

دیگر خبرها

  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • ثبت حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • حدود۷۰ هزار نفر شب‌اقامت در محل‌های اسکان شهرداری در نوروز ۱۴۰۳
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد